Bilde av ilid dex förpackning och skum

ilid dex är ett milt rengöringsskum för daglig rengöring och skydd av ögonlocken och huden i hela ansiktet vid problem med bakterier, Demodex och andra mikrober.
ilid dex innehåller 2% 4-terpineol (4TO) i en sprayburk med 50 ml.

ilid dex är lämplig för att bibehålla en hälsosam, naturlig balans på huden och skydda efter en behandling av hudproblem såsom blefarit, rosacea, acne, vaglar och andra inflammatoriska tillstånd där hårsäckskvalster,  bakterier och andra mikrober spelar en roll.
ilid dex används på kvällen omedelbart före sänggåendet och bör sitta på huden över natten. Den renande och förebyggande effekten uppnås under natten.

En förpackning innehåller 2% 4-terpineol (4TO) i en sprayburk med 50 ml.

ilid dex är ett kosmetikk produkt.

ilid dex produceras av Olfarma ApS i Danmark.

Instruktioner för användning
1. Tvätta händerna.
2. Skaka behållaren väl.
3. Ta bort skyddslocket och tryck ut en lagom mängd skum i handen. En skummängd som motsvarar storleken på en valnöt räcker typiskt för hela ansiktet.
4. Slut ögonen, fördela skummet med fingrarna och gnugga försiktigt tills skummet absorberats. Var noga med att det täcker ögonlock, ögonbryn samt huden på hela ansiktet, inklusive din näsa.
5. Vänta några sekunder innan du öppnar ögonen.
6. ilid dex skall inte tvättas av. Det är viktigt att det sittar på huden hela natten. Nästa morgon kan ansiktet tvättas som vanligt.

Tips
Om du har skägg är det särskilt viktigt att täcka huden under skägget med skum. Det kan kräva en något större mängd skum.
Om du vill ha en kraftfullare effekt kan du applicera ilid dex både morgon och kväll.