Bilde av ilid dex Xtra förpackning och skum

ilid dex Xtra är ett mildt skum för intensiv rengöring och skydd av ögonlocken och huden i hela ansiktet vid problem med Demodex.
ilid dex Xtra innehåller 4% 4-terpineol (4TO) i en sprayburk med 50 ml.

ilid dex Xtra är lämplig för att återställa en hälsosam, naturlig balans på huden vid hudproblem såsom blefarit, rosacea, acne, vaglar och andra inflammatoriska tillstånd där Demodex (hårsäckskvalster) och bakterier spelar en roll.
ilid dex Xtra används på kvällen omedelbart före sänggåendet och bör sitta på huden över natten. Den renande och förebyggande effekten uppnås under natten.

En förpackning ilid dex Xtra innehåller 4% 4-terpineol (4TO) i en sprayburk med 50 ml.

ilid dex Xtra är ett kosmetik produkt.

Ilid dex Xtra produceras av Olfarma ApS i Danmark

Instruktioner för användning
1. Tvätta händerna.
2. Skaka behållaren väl.
3. Ta bort skyddslocket och tryck ut en lagom mängd skum i handen. En skummängd som motsvarar storleken på en valnöt räcker typiskt för hela ansiktet.
4. Slut ögonen, fördela skummet med fingrarna och gnugga försiktigt tills skummet absorberats. Var noga med att det täcker ögonlock, ögonbryn samt huden på hela ansiktet, inklusive din näsa.
5. Vänta några sekunder innan du öppnar ögonen.
6. ilid dex Xtra skall inte tvättas av. Det är viktigt att det sitter på huden hela natten. Nästa morgon kan ansiktet tvättas som vanligt.

Tips
Om du har skägg är det särskilt viktigt att täcka huden under skägget med skum. Det kan kräva en något större mängd skum.
Om du vill ha en kraftfullare effekt kan du applicera ilid dex Xtra både morgon och kväll.